Comanda si plata


Iata cativa pasi simpli pe care ii puteti urma pentru a comanda produsele noastre.

Pasul 1: Alege produsul dorit
Citeste cu atentie informatiile din descrierea produselor si alege produsul / produsele pe care il consideri potrivit pentru tine.

Pasul 2: Completeaza formularul de comanda
Daca te-ai decis asupra comenzii, nu mai ai altceva de facut decat sa completezi formularul de comanda. Completeaza datele cu atentie pentru a te asigura ca pachetul iti ajunge in cele mai bune conditii. Apasa butonul COMANDA / VREAU pentru a trimite comanda.
Pentru cerinte suplimentare sau intrebari foloseste sectiunea MESAJ a formularului de comanda.

Pasul 3: Vezi detaliile comenzii
Dupa trimiterea comenzii, se va deschide o pagina de confirmare si detaliere a comenzii. Aici poti sa revezi inca o data informatiile despre produsul comandat, pretul produsului, taxele de livrare (daca sunt aplicabile) precum si modalitatile de plata.

Pasul 4: Confirmarea comenzii
Pentru confirmarea comenzii vei fi contactat telefonic pentru a fi informat despre disponibiliteatea produsului, pretul si timpii de livrare. In cazul in care unele date par incorecte sau incomplete, se va verifica telefonic acuratetea datelor trimise prin Formularul de comanda.

Pasul 5: Livrarea
Livrarea se face prin Curier rapid.
Perioada de livrare poate varia de la 1 si 3 zile lucratoare, in functie de locatia geografica in care te afli. Livrarea costa 15 - 30 LEI sau poate fi gratuita in functie de valoarea comenzii sau de promotiile active in momentul comenzii dvs.

Pasul 6: Plata
Nu platiti nimic in avans. Plata se face ramburs, la primirea pachetului.
Comanda, plata, retur
Utilizarea Site-ului
Comanda si plata
Garantie si retur
Conditii de utilizare
Termeni si conditii
Politica de confidentialitate
Regulamentul Promotiilor
Asistenta CLIENTI
Contacteaza-ne
Formular de contact
Formular de retur* Pozele si informatiile prezentate au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
SmartBrands.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Informatiile/datele tehnice care pot suferi modificari de la momentul primirii comenzii online pana la trimiterea ei, sunt comunicate clientilor in momentul confirmarii comenzii.
Preturile sunt pe bucata si includ TVA.

Copyright © 2017-2022 SmartBrands.ro Toate drepturile rezervate.