Garantie si retur

Produsele au o garantie de 30 de zile, daca nu se prevede altfel.

Consumatorul are dreptul sa returneze produsul/produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primire. In acest caz, Clientul are obligatia de a returna produsul/produsele pe cheltuiala sa. Transportul returului se face pe cheltuiala Clientului, conform legislatiei in vigoare.

ATENTIE! Daca nu detineti documentele originale ale vanzarii sau copii ale acestora (factura fiscala si/sau chitanta data de curier in momentul achitarii comenzii) care sa ateste ca ati achizitionat produsul de la firma noastra si ca l-ati achitat integral, NU se poate accepta returul / inlocuirea produsului. Mentionam ca in conformitate cu noua legislatie GDPR in vigoare, NU stocam date cu caracter personal de tip nume, telefon etc. Va putem identifica ca si client al companiei noastre doar dupa numarul de factura/chitanta.

ATENTIE!!! Produsele se trimit retur CURATE, asa cum au fost primite, chiar daca au fost folosite/testate. Pentru produsele trimise retur MURDARE, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine pana la 30% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.

NU se accepta INLOCUIREA produsului. Date fiind costurile mari de curierat pentru transportul produselor dus-intors de la / catre Client in cazul produselor declarate/anuntate de Client ca fiind defecte/neconforme/deteriorate/sparte etc. incepand cu data de 01.06.2019 NU se mai accepta inlocuirea. Pentru TOATE produsele declarate/anuntate ca fiind defecte/neconforme/deteriorate/sparte etc. se va trece la Procedura de retur.

Pentru produsele declarate/anuntate de Client ca fiind DEFECTE, va rugam sa pastrati chitanta cu care platiti transportul retur si sa ne-o trimiteti scanata pe email la smart@smartbrands.ro. In masura in care, la intoarcerea in firma, dupa verificare, produsul va fi declarat defect/spart/neconform etc. Clientului i se va deconta si transportul retur. Nu trimiteti separat parti din aceeasi comanda, se deconteaza un singur transport retur.

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • 1. Citeste Termenii si conditiile de returnare prezentate mai jos
  • 2. Completeaza si trimite Formularul de retur de mai jos si vei fi contactat pentru a ti se oferi toate detaliile necesare. Urmareste primirea raspunsului scris prin email. De obicei raspundem in maxim 3 zile lucratoare. Va rugam sa verificati si in casuta de spam.
  • 3. Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur, te rugam sa trimiti produsele prin intermediul oricarei firme de CURIERAT doresti (sau prin Posta) fara ramburs, la adresa indicata in raspuns. Transportul produsului retur trebuie sa fie printr-un serviciu door-to-door, asa cum a fost si primirea. Mentionam ca NU receptionam colete trimise la Oficiul postal. Coletele se trimit retur la adresa noastra, asa cum si noi trimitem coletele direct la adresa dvs.
  • 4. Noteaza pe scrisoarea de transport (AWB) numarul cererii de retur (de forma RETUR XXXX) iar apoi trimite-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis pe adresa noastra de email: contact@smartbrands.ro .
  • 5. Coletele cu produse retur despre care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu ramburs (sistem de expediere prin care destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate.
  • 6. Produsele se vor trimite retur insotite de FACTURA de cumparare si de chitanta de achitare de la curier (in original sau copie).
  • 7. Produsele se vor trimite retur impreuna cu toate accesoriile, inclusiv cadourile ce le-au insotit, conform promotiei de care ai beneficiat, intr-o singura trimitere. In cazul in care coletele trimise retur sunt incomplete, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul.
  • 8. Banii corespunzatori contravalorii produselor returnate vor fi virati intr-un cont bancar pe care te rugam sa il mentionezi, impreuna cu numele bancii la care ai cont si numele tau complet si corect.
  • 9. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. In cazul in care produsul returnat are urme vizibile de murdarie sau este deteriorat prin folosire abuziva, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine pana la 30% din valoarea de vanzare a produsului, pentru readucerea acestuia la conformitate, in vederea repunerii lui in vanzare, in conformitate cu prevederile legale.
  • 10. Cheltuielile de returnare (transportul) sunt suportate de catre consumator. Iti recomandam pastrarea chitantei primita de la curier pentru transportul returului.
Garantam returnarea contravalorii produselor oricare ar fi motivul pentru care doriti returnarea comenzii (pentru termenul de 14 zile de la primirea comenzii).

In cazul in care intampini probleme in trimiterea Formularului de retur, te rugam sa trimiti toate datele solicitate in Formularul de retur de mai jos pe adresa de email: smart@smartbrands.ro .

Pentru a returna un produs, te rugam sa completezi FORUMULARUL DE RETUR de mai jos:

Termeni si conditii de returnare

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informează profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

Sarcina probei privind exercitarea dreptului de retragere în conformitate cu dispoziţiile din prezentul articol revine consumatorului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

ATENTIE! In cazul in care, dupa trimiterea mesajului,
NU primiti mesaj de confirmare pe adresa de email furnizata,
va rugam sa retrimiteti mesajul pe email la adresa
smart@smartbrands.ro .
De obicei raspundem in maxim 3 zile lucratoare! Va multumim pentru intelegere!
Comanda, plata, retur
Comanda si plata
Garantie si retur
Formular de retur
Termeni si Conditii
Utilizarea Site-ului
Regulamentul Promotiilor
Termeni si conditii
Asistenta CLIENTI
Contacteaza-ne
Cariere
ANPC
* Pozele si informatiile prezentate au caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale.
SmartBrands.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Preturile, ofertele, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Informatiile/datele tehnice care pot suferi modificari de la momentul primirii comenzii online pana la trimiterea ei, sunt comunicate clientilor in momentul confirmarii comenzii.
Preturile sunt pe bucata si includ TVA.

Copyright © 2020 Smartbrands.ro Toate drepturile rezervate.